Vakantiepark met kinderen

Vindt hier het perfecte
Vakantiepark met kinderen

Vakantiepark met kinderen

Wat is nu heerlijker om met z’n allen te genieten op een Vakantiepark met kinderen? Op
Bungalowpark Het Hart van Drenthe snappen wij precies wat een gezin met kinderen nodig heeft voor een geweldige vakantie. Ons park is zoals dat heet kleinschalig. Dus bij ons geen treintjes die rond gaan of de hele dag een animatieteam die de kinderen bezig houd. Maar denk nu niet dat er niks te beleven is op Het Hart van Drenthe, in tegendeel. Wij hebben zeker in alle reguliere vakanties een animatie programma. Tijdens de animatie gaan wij knutselen met de kinderen of worden er broodjes gebakken. Ook mogen we er graag op uit gaan met de kids naar het bos op zoek naar sporen van de vele dieren die hier leven. Eind van de dag mogen ze op de receptie iets leuks ophalen om in de bungalow te doen. Denk bijvoorbeeld aan een spelletje of een leuk knutselwerkje. In het hoogseizoenen organiseren wij wel elk jaar een BBQ voor onze gasten en in 2022 hebben wij ons eerste zomer feest gehad. Samen met de kinderen op het park hebben wij een leuke ontspannen avond georganiseerd. Als je ons volgt op Facebook kan je alvast een voorproefje nemen van de gezelligheid op Bungalowpark Hart van Drenthe. Op onze welkom pagina zetten wij de informatie die de gasten nodig hebben voor het verblijf. Hier kan je ook het animatieprogramma vinden.

Op het park

Natuurlijk moet er op een vakantiepark met kinderen ook voldoende te spelen zijn. Wij vinden dat we hier aardig in geslaagd zijn. De laatste jaren is er behoorlijk wat gerealiseerd voor het speelplezier van jongste gasten. Hier even een kleine opsomming:
Het beleefpad in 2019
De kabelbaan in 2020
De nestschommel in 2021
De pannakooi in 2022
En ook dit jaar staat er weer wat op de planning. Zo komt er in april 2023 een nieuw speelhuisje in de achterste speeltuin. En ook zijn er plannen dat Huug de Hooglander een eigen huisje krijg.
Huug is trouwens de grote vriend van ieder kind op Het Hart van Drenthe. Deze hooglander komt regelmatig een bezoekje brengen, de kinderen kunnen dan met hem dansen en op de foto.
Neem ook eens een kijkje op de pagina speelplezier!!!

Beleefpad hart van Drenthe

Boompje klimmen, hutten bouwen, sporen zoeken of gewoon lekker genieten van de natuur, dat kan op Belevingspad Hart van Drenthe. Aan de hand van informatie en opdracht panelen kom je meer te weten over de vogels, zoogdieren, insecten en planten, die Boswachterij Hart van Drenthe rijk is. Maar we dagen je ook uit om actief bezig te zijn zoals insecten op je hand te zetten, de leeftijd van een boom te bepalen en een bosmozaïek te maken.

Overdekt zwembad Huug’s Hunebad

Op een vakantiepark met kinderen mag een overdekt zwembad natuurlijk niet ontbreken. Op het park heeft Huug de Hooglander ook zijn eigen zwembad “Huug’s Hunebad” een heerlijk zwembad met twee glijbanen en een bubbelbank. Het zwembad is alle dagen van het jaar geopend en heeft een ‘luie trap’ zodat iedereen er makkelijk in kan komen. Ga je liever naar een zwemparadijs dat kan natuurlijk ook. In Assen heb je De Bonte Wever, een heerlijk subtropisch zwembad waar jong en oud zich volop zullen vermaken.

De Tuinkamer

Terwijl de kinderen zich heerlijk vermaken op het park, zijn jullie van harte welkom in De Tuinkamer. Of je nu in de ochtend een kopje cappuccino komt drinken of in de middag een lekker koel streekbiertje, hier voel je je altijd welkom. Wij hebben een kleine lunchkaart, en natuurlijk iets lekkers voor bij de koffie of de borrel. In De Tuinkamer serveren wij ook het vertrekkers ontbijtje, zo geniet je ook nog volop van je laatste vakantie dag en ga je ontspannen en uitgerust weer terug naar huis.

Het ontbijt bestaat uit:
Diverse broodjes
Een vers gekookt scharreleitje
Hartig en zoet beleg
Jus d’orange
Twee kopjes koffie of thee per persoon

Wij verzorgen het ontbijt vanaf 09:00 uur.
Reserveren kan tot 1 dag van te voren op de receptie.

Volwassenen €12,50
Kinderen € 9,50

Wie wordt de profvoetballer van het Hart van Drenthe? Laat je talent maar zien in de pannakooi. Of ben je misschien meer een basketballer? Maak dan een sprong naar de basket. In de pannakooi kan je alle balsporten doen zonder dat de andere gasten er last van hebben. Dus haal je ouders maar uit de bungalow en daag ze uit voor een sportieve middag.

Pannakooi
plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.