Bungalowpark honden toegestaan

Een warm welkom op Bungalowpark
honden toegestaan

Bungalowpark honden toegestaan

Bungalowpark het Hart van Drenthe is een bungalowpark honden toegestaan.
Het is hier een heerlijke uitvalsbasis voor u, uw gezin en uw hond(en). U loopt vanaf het park zo boswachterij Hart van Drenthe in waar u kilometers kunt wandelen. Ook zijn er in de omgeving tal van losloop gebieden en zwemplassen waar u en uw hond heerlijk samen kunnen genieten.

Bungalowpark Het Hart van Drenthe en honden

Als u dus op zoek bent naar een bungalowpark honden toegestaan zoek dan niet verder
Want op bungalowpark Het Hart van Drenthe kunt u aangeven dat u, uw viervoeter meeneemt tijdens het maken van een reservering.  U komt dan in een bungalow waar maximaal 2 honden zijn toegestaan. U kunt ook voor een omheinde tuin kiezen, u kunt hierover contact opnemen met de receptie. Uw hond uitlaten kan aan de voorzijde van het park bij het kanaal, of in het bos achter het park. Bij alle uitgangen zijn vuilnisbakken met hondenpoepzakjes aanwezig.

Honden in Drenthe

Uw viervoeter is van harte welkom in Drenthe. Er zijn tal van losloopgebieden in de omgeving. Ook zijn er in de buurt verschillende zwemplassen waar zowel u als u hond heerlijk kunnen genieten.

Rust tijdens de jaarwisseling

Tijdens de jaarwisseling bent u ook van harte welkom met uw huisdier. Op het park wordt over het algemeen niet zoveel vuurwerk afgeschoten, echter kunnen wij niet garanderen dat het geheel vuurwerkvrij is. Wij noemen het liever vuurwerkarm.
Heeft u vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen op telefoonnummer 0593 346454 of stuur een mail naar info@hethartvandrenthe.nl

 

Bungalowpark Honden toegestaan

Woonkamer-Bung90-Hartvandrenthe

Kies uw Bungalow op
indeling & interieur

Kiest u altijd op hoe uw verblijf eruit ziet? Onze bungalows zijn allemaal verschillend, dus u heeft volop keuze.

plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.