Vakantiepark herfstvakantie

Op zoek naar een
vakantiepark herfstvakantie?

Vakantiepark herfstvakantie

Nog genieten van de laatste zonnestralen, terwijl de bladeren prachtig oranje kleuren. Dat kan op ons Vakantiepark herfstvakantie. Op Bungalowpark Het Hart van Drenthe hoef je je geen dag te vervelen.Trek de laarzen maar aan en stap zo Boswachterij Hart van Drenthe in om een heerlijke boswandeling te maken. Zo kunt u een rondje met de kids op ons Beleefpad gaat maken. Boompje klimmen, hutten bouwen, sporen zoeken of gewoon lekker genieten van de natuur. Aan de hand van informatie en opdracht panelen kom je meer te weten over vogels, zoogdieren, insecten en planten, die Boswachterij Hart van Drenthe rijk is. Maar we dagen je ook uit om actief bezig te zijn zoals insecten op je hand te zetten, de leeftijd van een boom te bepalen en een bosmozaïek te maken.  Maak ook eens een bijzonder wandeling naar Voormalig kamp Westerbork. U loopt vanaf het park 5 kilometer en staat dan midden op het voormalig kamp. De geschiedenis van kamp Westerbork is vooral bekend vanwege de jaren 1942-1945. Het kamp werd echter al in 1939 gebouwd als vluchtelingenkamp. Tot de afbraak in 1971 is het kamp nagenoeg voortdurend in gebruik geweest. Op onze receptie is een mooie wandeling van ongeveer acht kilometer naar het Voormalig kamp.

Voor de kinderen

Natuurlijk hoeven de kids zich op een vakantiepark herfstvakantie ook niet te vervelen. Op Bungalowpark Het Hart van Drenthe  is er altijd van alles te beleven. Wist je dat wij in elke reguliere schoolvakantie een leuk animatie programma hebben voor de kinderen?! Zo word er in Huug’s Honk geknutseld of een leuke film gekeken. Maar we gaan ook graag met ze naar buiten om de natuur in te gaan. En wat dacht je van broodjes bakken boven een vuurtje? Ook zal er af en toe een activiteit georganiseerd worden waar het hele gezin aan mee kan doen. Eind van de dag kan je altijd een speurtocht of knutselwerkje ophalen wat je kan gaan doen als je daar zelf zin in heb. Kom dus gerust langs op de receptie om dit op te halen. In de zomervakantie komt er elke week een echt suikerspin kraampje hier kan je een lekkere zoete suikerspin kopen.

Bekijk hier ons animatieprogramma

Huug’s Hunebad

365 dagen per jaar kan er gezwommen worden in ons  overdekte zwembad Huug’s Hunebad.
Leef je lekker uit op één van de drijfbuizen of glij van de stoere Hunebed glijbaan af.
Voor onze kleinste gasten is er een peuterbadje met een Hunebed glijbaantje.
Wil je even uitrusten van het ravotten, ga dan heerlijk relaxen op de bubbelbank.

Orvelte

Op een steenworp afstand van het park, ligt museum dorp Orvelte. Een hele dag lekker rondstruinen of gewoon een uurtje er tussen uit? In Orvelte is van alles te zien en te beleven! De kleintjes kunnen lekker spelen bij De Ambachten Tuin en natuurlijk het avontuurlijke houten pad van Theodoor ‘beleven’. De oude keienstraatjes, historische boerderijen, nostalgische winkeltjes, musea en kunstateliers maken een wandeling door Orvelte altijd de moeite waard. Een ontspannen ritje met de paardentram kan natuurlijk ook! Laat u heerlijk verwennen in één van de gezellige restaurantjes, wat dacht u van koffie met huisgemaakte appeltaart of een heerlijk Drents streekbiertje.

plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.