Bungalowpark Drenthe

Een gastvrij welkom op Bungalowpark Drenthe

Bungalowpark Drenthe

Bungalowpark Het Hart van Drenthe ligt midden in de provincie Drenthe. Dus zoekt u naar bungalowpark Drenthe dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op het park zijn diverse faciliteiten, denkt hierbij aan ons overdekte zwembad Huug’s Hunebad, diverse speelplekken en onze gezellige Tuinkamer. Breng ook eens een bezoek aan één van de oude brinkdorpen, de hunebedden of ga fietsen of wandelen in de uitgestrekte natuur.

In de omgeving van Bungalowpark Drenthe

Vanuit ons park heeft u dus alle mogelijkheden om de provincie te leren kennen. Op de receptie van bungalowpark Drenthe helpen u graag op weg. Zo hebben wij diverse wandel en fiets routes en ook een grote folderkast met de leukste uitjes.

Drenthe.nl

Op de website van drenthe.nl kunt u kijken voor nog meer ideeën om uw vakantie helemaal compleet te maken. Maar u hoeft het park niet af om zich te vermaken. Ga eens met de kinderen ons Belevingspad lopen, zij zullen zich volop vermaken tijdens deze interactieve wandeling.

Achter het park ligt Boswachterij Hart van Drenthe 5000 hectare aaneengesloten natuur. Waarin u  volop kunt fietsen en wandelen.

Uw bungalow

Al onze bungalows hebben hun eigen inrichting. Wij hebben een digitale plattegrond zodat u een aantal foto’s van de bungalow kunt zien en zijn specifieke kenmerken. Er zijn bungalows die huisdiervrij zijn, maar ook waarin uw huisdier welkom is. Tevens zijn al onze bungalows rookvrij.

U kunt vrijblijvend een prijsopgave maken op de link prijzen en beschikbaarheid. U mag ook altijd telefonisch contact met ons opnemen, wij helpen u graag om een bungalow te vinden die bij u past.
0593 346454

 

In het Oranjekanaal kan er gevist worden, je hebt dan wel een visvergunning nodig. Vanaf onze vissteiger in het geweldig vissen.
Achter ons park ligt Boswachterij Hart van Drenthe. 4000 hectare aaneengesloten natuur, met gevarieerde bossen, tientallen vennen, weidse heidevelden en bronnen van beekdalen. Elk moment van de dag is het er anders; de mystiek van zon en nevel, de geur van alles wat groeit en bloeit, de afwisseling van open vennen en donker bos, de overweldigende stiltes. En het gevoel dat je soms de natuur voor jezelf hebt.

Bungalowpark Drenthe
plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.