Bungalowpark paasweekend

Kom paaseieren zoeken op een
Bungalowpark Paasweekend

Bungalowpark paasweekend

Op zoek naar een Bungalowpark paasweekend? Dan bent u op bungalowpark Het Hart van Drenthe zeker op het juiste adres. Wij doen er alles aan om uw paasweekend tot een geslaagde mini vakantie te maken. Zo komt natuurlijk de paashaas langs om met de kinderen paaseieren te zoeken. Er kan ook geknutseld worden in Huug’s Honk en er is altijd wel een leuke speurtocht op te halen. Als het animatieprogramma klaar is zetten wij deze op onze website en op de Facebook pagina.

Arrangementen

Wie op zoek is naar een Bungalowpark paasweekend moet niet verder zoeken.
Met Pasen verzorgen wij altijd een heerlijk paasontbijt. En wat is er nu gezelliger dan met elkaar in de bungalow te genieten van een compleet arrangement. Wij verzorgen in samenwerken met AZ BBQ en Gourmet verhuur de meest heerlijke menu’s. Gaat u liever voor Italiaanse sferen? Kies dan voor ons Pizzarette  menu. Om alle arrangement nog eens na te lezen kunt u klikken op de volgende link Arrangementen
Heeft u vragen dan mag u ons altijd even bellen, wij helpen u graag verder.

Restaurants

Om heerlijk uit eten te gaan hoeft u niet heel ver te rijden, er is een restaurant in Zwiggelte en op 4 km in Zuidveld. Ook op fietsafstand liggen de dorpen Westerbork en Beilen. Hier vindt u tal van restaurants. Kom gerust naar onze receptie voor tips. Hieronder een opsomming:

Wilt u liever iets laten bezorgen dan kunt contact opnemen met Pizzeria Pronto uit Westerbork.

Bungalowpark pasen

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.