Kleinschalig vakantiepark
Drenthe

Kleinschalig en gemoedelijk

Ultieme natuurbeleving op
Bungalowpark Het Hart van Drenthe

Zin in een heerlijke vakantie op een kleinschalig vakantiepark in Drenthe? Bungalowpark Het Hart van Drenthe heeft alle ingredi├źnten voor een rustige, ontspannen vakantie waarbij alles tot in de puntjes voor u geregeld is.

Ons bungalowpark is overzichtelijk ingericht en de huisjes zijn comfortabel en compleet. Er is van alles te doen op ons park, van leuke activiteiten tot een vissteiger en een grote speeltuin. In de receptiewinkel kunt u de dagelijkse boodschappen en streekproducten halen of iets leuks voor de kinderen kopen. In onze sfeervolle Tuinkamer kunt u iets drinken en wat lekkers eten. U hoeft ons park dus helemaal niet af als u dat niet wilt.

Wel graag de omgeving verkennen? U kunt fietsen huren bij de receptie. Verder is er veel te doen in de omgeving van het park, dat u kunt bereiken met auto, op de fiets en te voet.

Veel te bekijken

Ons bungalowpark ligt in de gemeente Midden-Drenthe en is de ideale basis om de hele provincie Drenthe te verkennen. In de buurt (en iets verder weg) vindt u veel bezienswaardigheden van diverse aard. Naar het museum, een hunebed bekijken, naar de dierentuin, een wandeling door een museumdorp, naar het theater? Het kan allemaal vanuit ons bungalowpark.

Lekker uit eten? U vindt veel kleine en grotere restaurants in de buurt van het park. Ook kunt u eten laten bezorgen. Op onze website hebben wij een overzicht voor u gemaakt met de beste restaurants

Fraaie omgeving

In Drenthe ligt meer dan tweeduizend kilometer aan fietspaden die u op eigen houtje of aan de hand van fietsroutes kunt verkennen. Ook wandelaars kunnen hun hart ophalen op de vele wandelpaden en natuurparken in de omgeving. Het Hart van Drenthe ligt bovendien aan Boswachterij Hart van Drenthe, een vijfduizend hectare groot natuurgebied met aaneengesloten gevarieerde natuur.

In Het Hart van Drenthe heeft u een fraaie, kleinschalig vakantiepark in Drenthe gevonden!

Vanaf het park wandelt of fiets u zo Boswachterij Hart van Drenthe in. Bij ons kunt u fietsen huren, maar u kunt natuurlijk ook uw eigen fiets meenemen.  Op de receptie hebben wij tal van wandel en fiets routes die zo vanaf het park te doen zijn. Heeft u vragen hierover? Stel ze gerust. Wij helpen u graag op weg voor een onvergetelijke tocht.

Kleinschalig vakantiepark Drenthe
plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.