Bungalowpark met
overdekt zwembad

Elke dag kunnen zwemmen bij een
Bungalowpark met overdekt zwembad

Bungalowpark met overdekt zwembad

Zwembad: Verfrissend plezier voor iedereen

Bij Bungalowpark Het Hart van Drenthe hebben we een overdekt zwembad dat het hele jaar door zorgt voor vermaak en ontspanning voor onze gasten. Of je nu wilt genieten van een verkwikkende ochtendduik, actief wilt spelen met de kinderen of gewoon wilt ontspannen en tot rust wilt komen, ons zwembad biedt voor elk wat wils.

Voorzieningen

Verwarmd Water: Ons zwembad is voorzien van aangenaam verwarmd water, zodat je op elk moment van het jaar kunt genieten van een comfortabele zwemervaring.

Kindvriendelijk: Speciaal voor de kleintjes hebben we een peuterbadje waar ze veilig kunnen spelen onder toezicht van ouders.

Uitdaging: In het grote bad is een echte hunebed glijbaan,  Na een verfrissende duik kun je ontspannen op de bubbelbank. Deze gaat aan met de grote rode knop.

 Kom heerlijk tot rust op ons bungalowpark met overdekt zwembad. Huug’s Hunebad is een klein maar fijn zwembad waar uw kinderen zich heerlijk in kunnen vermaken. Zo is er in het grote en kleine zwembad een glijbaan, en er drijven buizen waarmee je kan spelen. Als je na het spelen uit wilt rusten dan kan je dat doen op de bubbelbank. Om in het zwembad te komen is er een “luie” trap. Dit is ideaal voor kleine kinderen en mensen die wat moeilijk te been zijn. Het zwembad is 365 dagen pet jaar geopend van 9.00 tot 20.00 uur. Alleen op oudejaarsdag gaat het zwembad op 18.00 uur dicht. Misschien lijkt het soms wat donker als je naar binnenkijkt, dat komt omdat het licht pas aangaat als er beweging is. Wel zo zuinig.

Peuterbadje

Op een bungalowpark met overdekt zwembad moet natuurlijk ook een peuterbadje zijn.
Voor onze kleinste gasten hebben wij een heerlijk klein peuterbadje. In het badje staat een echte hunebedglijbaan. Hier zal u kleine zeker veel plezier aan beleven.
U zult vanaf de rand heerlijk genieten van u kleine dreumes.

Openlucht zwembad de Boskamp Westerbork

In Westerbork is een geweldig mooi buitenzwembad gelegen in de bossen. Zwembad de Boskamp. Met grote de zonneweide, speelgelegenheden en stoere glijbanen is het hier heerlijk toeven in de zomer.

De Bonte wever

Zoekt u een groter overdekt zwembad in de buurt, dan kunt
u naar De Bonte wever in Assen.
In dit subtropische zwemparadijs kunt u zich zeker een dag vermaken.

Wat is er verder nog op het park

Op Bungalowpark Het Hart van Drenthe is natuurlijk veel meer te doen dan alleen zwemmen in het zwembad. Zo hebben wij ook een aantal toffe speelplekken. Wat dacht je van een stoere kabelbaan of even lekker luieren in de nestschommel? In alle vakanties hebben wij een leuk activiteiten programma, klik op de link om alvast een voorproefje te krijgen van de eerstvolgende vakantie.

Openingstijden van het zwembad

Huug’s hunebad is 365 dagen per jaar geopend!!!!
Voor de openingstijden kunt u kijken op onze welkom pagina.
Er is geen permanente toezicht aanwezig, het zwembad wordt dagelijks voor u schoongemaakt en gecontroleerd.

Bungalowpark met overdekt zwembad
plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.