Overnachten in Drenthe

Ervaar de rust en natuur op ons Bungalowpark

Overnachten in Drenthe

Kom overnachten in Drenthe in één van onze bungalows. Ontdek de mooie provincie Drenthe vanuit een kleinschalig maar ruim opgezet bungalowpark. U vindt er zowel geschakelde als vrijstaande bungalows. Ons bungalowpark ligt midden in boswachterij “Hart van Drenthe”. Een ideale plaats voor jonge gezinnen, wandelaars, fietsers en liefhebbers van rust en ruimte.

Overnachten in Drenthe met alle gemakken

Alle bungalows op ons park beschikken over een comfortabele woon/eetkamer met open keuken. Deze is voorzien van onder andere van een vaatwasser, combimagnetron, koffiezetapparaat en Nespresso. Elke bungalow beschikt over één wasmachine, één kinderbedje, één kinderstoel en een traphekje. Al onze bungalows zijn rookvrij en hebben gratis Wifi.

Belevingspad

Bij ons bungalowpark vindt u Belevingspad Hart van Drenthe. Hier kunnen de kinderen lekker boompje klimmen, hutten bouwen, sporen zoeken of gewoon lekker genieten van de natuur. Aan de hand van informatie en opdracht panelen komen ze meer te weten over vogels, insecten en platen die boswachterij Hart van Drenthe rijk is. Daarnast dagen we ze uit actief bezig te zijn zoals insecten op je hand te zetten, de leefdtijd van een boom te bepalen en een bosmozaik te maken.

Kom overnachten en ontdek Drenthe

In Drenthe zijn prachtige natuurgebieden te vinden, zoals boswachterij Hart van Drenthe, Mantingerveld en het Nationaalpark Dwingelderveld. Ontdek deze prachtige natuur op de fiets, mountainbike of maak een mooie wandeling. Er is grote variatie natuur aanwezig met bos, heide, zandvlaktes en (zwem)plassen. Daarnaast vindt u veel leuke bezienswaardigheden zoals

Bent u overtuigd?

Bekijk dan de prijzen en beschikbaarheid van onze bungalows en geniet van de rust en natuur in Drenthe.

plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.