kerstvakantie

Lees hieronder onze blog

De magie van de feestdagen kwam tot leven  op Bungalowpark Het Hart van Drenthe, overal was gezelligheid te vinden is. Huug de Hooglander had zijn Hoogslaper was ook gezellig versierd en er stond zelfs een lekker warm kacheltje in zijn huisje

Tijdens de lichtjestocht moesten de kinderen op zoek naar de code van het verroestte slot die op de schatkist zat. De creatieve kids hadden al een mooie lampion gemaakt en zo konden zij op pad om de code te kraken. Toen de code gekraakt was, was er warme chocolade melk en konden zij volop smullen van de gouden munten die in de kist zaten.

Oudejaarsdag werden er door Peter weer heerlijke oliebollen gebakken in De Tuinkamer. Met warme chocolademelk, glühwein en natuurlijk de top 2000 op de achtergrond was het een gezellige middag. Dat de regen zo af en toe met bakken uit de lucht kwam mocht de pret niet drukken.

Kortom, de kerstvakantie bij Bungalowpark Het Hart van Drenthe was een periode vol warmte, plezier en herinneringen die een leven lang meegaan. Of je nu wilde ontspannen in de natuur, genieten van gezellige activiteiten of gewoon samen wilde zijn met je dierbaren, ons park bood de perfecte setting voor een onvergetelijke kerstvakantie.

Tot de volgende blog :-)!

Team Hart van Drenthe

Blog kerstvakantie 2023
Blog kerstvakantie 2023