Het Hart van Drenthe is klaar voor de zomer

Lees hieronder onze blog

De zomervakantie staat voor de deur, het zonnetje heeft zich al regelmatig laten zien. Iedereen heeft zin in een lekkere lange zomer. Op Bungalowpark Het hart van Drenthe is zeker niet stilgezeten de laatste tijd.

We hebben weer een leuk en afwisselend animatie programma gemaakt vooral voor de kleine maar ook voor de wat grotere gasten is er van alles te beleven. Zo worden er elke week broodjes gebakken boven een vuurtje, waterspelletjes gespeeld en is er regelmatig een bingo, pubquiz of familie activiteit.

Wij kijken uit naar het zomerfeest op zaterdag 22 juli , dan wordt namelijk ook het nieuwe huisje van Huug de Hooglander feestelijk geopend. Wist je dat er nog een paar bungalows beschikbaar zijn voor deze periode? In de link vind je alle animatie programma’s voor de hele zomer.

In de omgeving wordt er ook van alles georganiseerd voor de toeristen (de lokale bevolking geniet hier ook van). Op de website van Drenthe.nl kunt u het hele programma vinden.

Het is ons ook gelukt om nog net voor het hoogseizoen een laadpaal voor elektrische auto’s te realiseren. Er kunnen twee auto’s tegelijk opgeladen worden.

Kortom genoeg redenen om een paar dagen op Bungalowpark Het Hart van Drenthe te verblijven.

Wij zien jullie graag in de zomer van 2023!!!