Vakantiepark honden toegestaan

Bij ons vindt u uw
Vakantiepark honden toegestaan

Vakantiepark honden toegestaan

Je wilt op vakantie maar niet zonder je huisdier. Dat hoeft op Bungalowpark Het Hart van Drenthe echt geen probleem te zijn.  Op een vakantiepark honden toegestaan is je huisdier ook van harte welkom. Op het park hebben staan een groot aantal bungalows waarin huisdieren zijn toegestaan. Wil je hier meer informatie over dan mag je altijd contact met ons opnemen. De dames van de receptie helpen graag mee om een geschikte bungalow uit te zoeken, voor je zoekwoord Vakantiepark honden toegestaan.

Wilt u dus op vakantie met uw hond, dan moet u in de reservering aangeven huisdieren toegestaan. Ook kunt u kijken op de pagina bungalows, hierin ziet u in één oogopslag in welke bungalows huisdieren zijn toegestaan. Is de tuin niet helemaal afgesloten voor uw huisdier, dan kunnen wij voor u een hekje plaatsten.

Boswachterij Hart van Drenthe

Vanaf het park loop je zo Boswachterij Hart van DrentheYoutube filmpje in. Op het filmpje kan je alvast een beetje kijken hoe het bos eruit ziet.

Honden opvang

Op één kilometer vanaf ons park bevind zich hondenopvang Darling. Mocht u dus toch liever een keertje zonder uw hond op vakantie gaan dan kan uw hond hier liefdevol opgevangen worden.
Neem gerust contact op deze enorme dierenvrienden. Zij staan u graag te woord om uitleg te geven over de hondenopvang.

Op het park

Er is natuurlijk nog veel meer te beleven op en rondom het park. Drenthe staat bol van de activiteiten, musea, pretparken en gezellige dorpen en steden. Neem gerust een kijkje op onze website/omgeving 
En geniet alvast van de voorpret van een mooie vakantie

plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.