Huisje huren Westerbork

Kom een huisje huren Westerbork

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bungalow met tuin Drenthe

Huisje huren Westerbork

U bent op zoek naar een Huisje huren WesterborkBungalowpark Het Hart van Drenthe ligt op maar 5.5 km van het dorp Westerbork. Het dorp Westerbork staat het hele jaar door bol van de activiteiten. Bent u benieuwd naar wat dit dan allemaal is? Neem dan eens een kijkje op de website van Westerbork en laat u verrassen. Het grootste evenement is toch wel de fietsvierdaagse. Het evenement van het jaar.

Voormalig kamp Westerbork.

Als u op zoek bent naar Huisje huren Westerbork, dan wil tu vast ook een bezoek brengen aan Voormalig kamp Westerbork. Op wandelafstand (5 km ) ligt in de boswachterij achter het park het voormalige kamp. De geschiedenis van kamp Westerbork is vooral bekend vanwege de jaren 1942-1945. Het kamp werd echter al in 1939 gebouwd als vluchtelingenkamp. Tot de afbraak in 1971 is het kamp nagenoeg voortdurend in gebruik geweest.  Vanuit het park kunt u wandelend over de Schattenberg naar het Voormalig kamp lopen. Dit is de route die de Canadezen namen om het kamp te bevrijden.