Het lekkere lange Hemelvaart weekend

Lees hieronder onze blog

Het lekkere lange Hemelvaart weekend was helemaal volgeboekt. Op woensdag hebben de dames van de receptie ruim 40 gezinnen ingecheckt, en avonds konden de gasten weer patat en snacks bestellen. Het was een gezellige maar vooral drukke wisseldag.

Op Hemelvaartsdag was er genoeg te beleven in de omgeving, vooral de gezellige marktjes in de omliggende dorpjes werden goed bezocht.

Op vrijdag ochtend werd er op het park een vuurtje gemaakt en konden de kinderen lekker broodjes bakken. Deze activiteit valt altijd goed in de smaak en er kwamen heel wat kindjes op af. Middags kon je op de receptie en goed gevulde knapzak ophalen en met je eigen familie of vriendjes de wandeling maken. Het was heerlijk weer, dus genieten was het zeker van deze mooie boswandeling.

Ook in de Tuinkamer bleef het niet stil. Even genieten van een kwark taartje uit eigen keuken of een heerlijk kopje cappuccino, onze dames hadden het er maar gezellig druk mee. Ook gasten van buitenaf weten onze Tuinkamer steeds beter te vinden :-).

En toen was het alweer zondag, in de ochtend hadden we een gezellige kinderbingo in de Tuinkamer waar een groot deel van de kinderen met de prijzen naar huis gingen. Ook de meeste van onze gasten moesten maandag “gewoon” weer werken of naar school. Er zijn heel wat gezinnen vertrokken. En zo kwam er alweer een einde aan het zonnige hemelvaart weekend.

Tot de volgende blog :-)!

Team Hart van Drenthe

Bungalowpark met overdekt zwembad