Bungalowparken
in Drenthe

Op zoek naar
Bungalowparken in Drenthe?

Op zoek naar
Bungalowparken in Drenthe?!

Wat is er nu fijner dan de vakantie voorpret? Je bent op zoek naar Bungalowparken in Drenthe. Er zijn natuurlijk tal van bungalowparken in het mooie Drenthe. Maar Bungalowpark Het Hart van Drenthe zal aan al je verwachtingen voldoen. Omdat ons park werkelijk midden in Drenthe ligt zijn wij de ideale uitvalbasis om de gehele oer provincie te ontdekken.

Nationale parken

Omdat je op zoek bent naar een Bungalowparken in Drenthe, willen wij je graag wat meer vertellen over wat Drenthe allemaal te bieden heeft en dan in het bijzonder de mooie uitgestrekte natuur.
Drenthe telt maar liefst drie Nationale Parken en heeft talloze prachtige natuurgebieden. Alle ruimte om te genieten, met de kans dat je niemand tegen komt. Hier zet je de wereld even op pauze en en maak je je hoofd leeg. Fiets door de bossen. Struin over heidevelden. Wandel over ruige zandverstuivingen en geniet van de horizon. Hier in Drenthe is het nachts ook nog echt donker. laat je betoveren door de prachtige sterrennacht.
Met het Dwingelderveld, het Drents-Friese Wold en de Drentsche Aa staat Drenthe in de top van deĀ  Nationale parken.

Wil je nog meer lezen over wat Drenthe je allemaal te bieden heeft? Neem dan eens een kijkje op de website van Drenthe.nl

 

Bungalowpark Het Hart van Drenthe is een kleinschalig park in de gemeente Midden Drenthe. Bij ons staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Zo checken wij onze gasten nog persoonlijk in en ontvang je van ons een heerlijk welkomst geschenk die aansluit bij de tijd van het jaar. In De Tuinkamer kan je gezellig een kopje koffie komen drinken met een krantje erbij. Wij staan klaar om alle vragen te beantwoorden en je op weg te helpen naar een geweldige vakantie.

plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.