Aanloop naar het voorjaar

Lees hieronder onze blog

Na een lange winterperiode ontwaakt het bungalowpark langzaam uit zijn winterslaap.
En er was geen beter moment om dit alles te ervaren dan tijdens de voorjaarsvakantie. Helaas wisten de gasten ons deze vakantie niet heel goed te vinden. Maar daardoor hadden de gasten die er wel waren bijna elke dag een heerlijk privé zwembad.

Wij gaan ons nu klaarmaken voor het voorseizoen, zo gaan we weer een paar leuke en vooral lekkere arrangementen bedenken die vanaf het park gedaan kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan ons wandelarrangement. Voor degenen die de schoonheid van de natuur willen ontdekken, biedt ons wandel  arrangement de perfecte gelegenheid. Verken de prachtige omgeving van ons park tijdens een wandelingen door bossen en heidevelden, waarbij u onderweg kunt genieten van adembenemende uitzichten en wilde dieren kunt spotten. Sluit uw dag af met een heerlijke lunch in onze sfeervolle Tuinkamer.

Pasen staat ook voor de deur en we nodigen u van harte uit om deel te nemen aan ons heerlijke Paasontbijt in De Tuinkamer. Op deze bijzondere ochtend willen we u verwennen met een smakelijke en feestelijke start van de dag, omringd door de gezelligheid in De Tuinkamer. Eerste paasdag komt de paashaas ook op bezoek.

Op zaterdag 6 april organiseren we een speciale klussendag op Bungalowpark Het Hart van Drenthe. Samen met de eigenaren van het park staat deze dag  in het teken van samenwerking, saamhorigheid en het verbeteren van ons geliefde park., Het wordt een dag vol gezelligheid en samenwerking, waarbij we met elkaar werken aan het verbeteren van ons park.

Dat er maar vele mooie voorjaarsdagen aan mogen komen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in het voorjaar!!!

Bungalowpark met overdekt zwembad